Publicat el 29/08/2014

El comerç local celebra la Festa de la Verema guarnint els seus aparadors per a l’ocasió. Els comerços concursants hauran de posar imaginació i creativitat per portar l’esperit de la Verema al seu aparador
Concurs d’Aparadors que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Comissió de Festes i l’Associació Alella Negocis.
Hi ha quatre premis per als comerços guanyadors:
Primer premi al millor aparador 2014, dotat amb 200 euros i un diploma
Segon premi al millor aparador 2014, dotat amb 150 euros i un diploma
Tercer premi al millor aparador 2014, dotat amb 100 euros i un diploma
Premi popular al millor aparador 2014, dotat amb 150 euros i un diploma
El premi popular el decidiran els ciutadans i les ciutadanes a través del seu vot. Però les persones que vulguin votar per decidir el premi popular al millor aparador, primer hauran de participar al ‘joc de la paraula secreta’.
Els aparadors dels comerços participants han d’estar exposats, com a mínim, des del 5 fins al 14 de setembre perquè tothom pugui gaudir d’ells. El jurat visitarà els establiments participants per valorar els aparadors guarnits per a la Verema. Els ciutadans que vulguin donar el seu vot per al millor aparador, també hauran de passar per tots els comerços i fer el joc de la paraula secreta.
El veredicte del jurat i de la votació popular del concurs d´aparadors es farà públic el divendres 12 de setembre durant l´acte d´inauguració de la Festa de la Verema 2014 a la Plaça de l´Ajuntament.
Consulteu les bases del concurs i el funcionament del joc de la paraula secreta.
http://www.alella.cat/ARXIUS/2014/Emprenedoria/Bases_concurs_aparadors.pdf

Deixa un comentari