Publicat el 16/11/2018

La inauguració serà dissabte 17 de novembre a partir de les 16,30 hores

La Fundació Aymar i Puig inverteix 2,5 M€ en l’ampliació i reforma del seu complex residencial a Alella. El centre residencial s’amplia 1500 m2 i suposarà la contractació de 30 persones.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, presidirà l’acte d’inauguració de l’ampliació del centre residencial i el centre de dia de la Fundació Germans Aymar i Puig que se celebrarà  aquest dissabte 17 de novembre.

Abans de la inauguració, el conseller visitarà l’Ajuntament on es reunirà amb l’alcalde, Andreu Francisco, i diferents regidors i regidores, i signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. Posteriorment, es desplaçaran fins a les instal·lacions de la Fundació per participar en els actes d’inauguració.

Segons fonts de la Fundació, el projecte ha significat l’ampliació de 1.500 m2 construïts amb una inversió de 2,5M€, i està previst un increment de la plantilla del 30%. Les noves instal·lacions, que han comportat 18 mesos d’obres, permetran disposar de 47 noves places (un 53% més) assolint una capacitat per atendre 118 persones, i 30 noves places més com a centre de dia, el que suposa un total de 60 places en aquesta modalitat.

A més del conseller i l’alcalde d’Alella, que és president del patronat de la Fundació, també assistiran a l’acte el secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, i nombrosos agents públics i privats del sector social i comunitari.

 

Deixa un comentari