Publicat el 24/11/2020

Calella se suma, un any més, a la celebració de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i l’Àrea de Sostenibilitat organitza els punts informatius “A Calella reciclem. Tots hi guanyem!”

L’Àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Calella, amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, organitza els punts informatius per conscienciar a la ciutadania de la importància de reciclar i fomentar el creixement d’una societat que cuidi la sostenibilitat del medi ambient.

Calella, que té previst un projecte de renovació dels contenidors i instal·lar contenidors intel·ligents a partir del 2021, és un municipi compromès amb l’avenç del reciclatge i la difusió dels seus beneficis per al benestar de tothom.
La Setmana Europea de la Prevenció de Residus va néixer fa 4 anys, rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu d’aquesta iniciativa és organitzar tot un seguit d’activitats arreu del continent per sensibilitzar a la ciutadania per cuidar el medi ambient a través de la prevenció de residus.

Enguany, Calella presenta els següents punts d’informació:
Dimarts, 24 de novembre, al c. Església cantonada amb Indústria; dimecres, 25 de novembre,  al carrer Bruguera cantonada amb Amadeu, i dijous, 26 de novembre, al c. Església cantonada amb Sant Josep, de 9.30 a 13.30 h.

 

 

 

Deixa un comentari