Publicat el 20/03/2015

Per què va decidir ser alcalde? Què és el que li agrada més de ser-ho? Com planifica el dia? Aquestes són algunes de les preguntes que els alumnes de 3r de primària de l’escola Pérez Sala han formulat a l’alcalde en una entrevista a la sala de plens de l’Ajuntament. L’activitat s’emmarca dins l’assignatura Coneixement del Medi Social i Natural on,  en aquests moments, els alumnes estan estudiant el poble, l’Ajuntament i els serveis municipals.


L’alcalde ha intentat respondre als infants totes les qüestions que li plantejaven de forma entenedora. A la pregunta què és el que li agrada més de ser alcalde, ha respost que el més maco “és el contacte amb la gent i la possibilitat de canviar les coses”. Quan li han preguntat per com milloraria el passeig Marítim o quan es fa la neteja de rieres, els ha explicat que aquests dos espais no són competència directa de l’Ajuntament i que la seva transformació o neteja depèn d’altres administracions, tot i que l’Ajuntament sempre n’està al cas per mantenir-los en bon estat.
Joaquim Ferrer ha reconegut que encara queda molta feina per fer quan li han preguntat com milloraria el poble i ha destacat l’incivisme que hi ha amb les caques del gossos que no es recullen i embruten els carrers. També ha ressaltat que, com alcalde, s’ha de ser realista i saber que no sempre es pot fer tot: “hem de quadrar els projectes amb la realitat i els recursos”.

Deixa un comentari