Publicat el 01/04/2020

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és reduir la càrrega de mobilitat entre el centre de treball i el domicili particular. Aquest recurs se suma a d’altres que la Corporació ja ha posat a disposició del seu personal

Davant l’escenari d’excepcionalitat provocat per la Covid-19, aquest dijous començaran a allotjar-se els primers professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva als apartaments que gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Calella s’han posat a disposició del personal sanitari de l’Alt Maresme. En aquest cas, són un total de 25 apartaments a Calella perquè hi puguin pernoctar.

Aquesta mesura es destina, igual com s’ha fet amb els altres recursos ja disponibles, als  professionals que en el seu dia a dia han d’assumir llargues distàncies entre el seu domicili habitual i el seu centre de treball, d’aquesta manera, la iniciativa pretén alleugerir la càrrega de mobilitat dins d’un context laboral complicat tant a nivell físic com emocional per fer front a la pandèmia. També hi ha persones que es volen aïllar del seu entorn familiar perquè tenen persones vulnerables a prop.

L’acord al qual han arribat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, l’Ajuntament de Calella i la propietat dels apartaments Neptuno de Calella no generarà cap despesa als professionals que sol·licitin aquest servei.
La cessió és de caràcter gratuït i el cost de la neteja i bugaderia anirà a càrrec del consistori i de la propietat. Així mateix i seguint les recomanacions sanitàries,en cadascun dels allotjaments només hi podrà residir un màxim d’una persona.

Deixa un comentari