Publicat el 27/11/2017

Després de l’èxit de les edicions anteriors, arriba una tercera edició de les Jornades d’Ocupació d’Alella, el Masnou i Teià per seguir facilitant eines que ajudin les persones a trobar ocupació i orientar el seu futur professional d’acord amb les noves exigències del mercat.

L’autoocupació com a alternativa professional dins del mercat laboral és el tema que centrarà aquesta edició.

Seguint el format d’anys anteriors, al llarg de tres dies tindran lloc una taula rodona d’experts en selecció, xerrades sobre temes d’actualitat en relació amb la cerca de feina i la formació, i tallers per incidir en la motivació com a element clau en el procés de buscar feina. Les activitats començaran el dimecres 29 de novembre, al Masnou, amb la presentació oficial de les Jornades a càrrec de representants institucionals de tots tres municipis.


PROGRAMA:

 

Dimecres 29 de novembre, al Masnou (Edifici Centre, sala polivalent)

A les 15.30 h Inauguració de les Jornades. Presentació institucional.

De 16 a 17 h Xerrada: “Oportunitats i inconvenients: el món de les franquícies”. A càrrec de Jordi Bacaria, de l’empresa J3B3 Econòmics.

De 17 a 19.30 h Conferència i debat: “Descobreix els reptes del mercat laboral”. A càrrec de David Domínguez Arús, de La Bona Educació.

 

Dijous 30 de novembre, a Alella (Can Lleonart)

A les 9.30 h Taula rodona: “L’autoocupació com a alternativa”.

A les 12 h Pausa.

A les 12.30 h Xerrada: “Noves tendències de l’entorn: noves ocupacions professionals”. A càrrec de Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial.

 

Dijous 30 de novembre, al Masnou (Edifici Centre, aula 3)

De 15 a 18 h Xerrada: “El cooperativisme i franquícies, una via d’inserció”. A càrrec de Susana Díaz, de la fundació universitària Martí l’Humà.

De 18 a 20 h Xerrada: “Una estratègia per trobar feina”. A càrrec de Joan Antoni Martínez i Rosas, d’Apprèn Formació.

 

Divendres 1 de desembre, a Teià (Espai Can Llaurador)

De 10 a 13 h Taller: “Recursos per emprendre”. A càrrec de David Martínez Raventós, responsable del Servei d’Empreses d’Autoocupació.

Deixa un comentari