Publicat el 08/11/2021

Enguany les Jornades del 25N tornen a realitzar-se de manera presencial i es desenvoluparan del 16 al 25 de novembre

Com cada mes de novembre, l’Ajuntament d’Alella i les entitats de dones del municipi han preparat un seguit d’activitats per ajudar a prendre consciència del problema que suposa la violència masclista a la nostra societat i la necessitat de treballar en l’àmbit col·lectiu i de manera individual per erradicar aquests comportaments.

El plat fort del programa, que lidera la Regidoria d’Equitat, és la conversa col·loqui amb la periodista Txell Feixas, corresponsal de TV3 al Pròxim Orient, autora del llibre Dones valentes, en què es narra la revolució sense treva de les dones al món àrab, moderada per l’escriptora i poeta peruana Sílvia Llanto, programada per al 24 de novembre.

El divendres 19 de novembre, a les 20h,  l’alellenca Eli Abad, parlarà de les violències verbals a l’Espai d’Arts Escèniques.

El dijous 25 de novembre, a les 19h, es farà l’acte institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de les Violències Masclistes a la Plaça de l’Ajuntament. El programa de les Jornades inclou píndoles literàries, la representació teatral de l’obra Inèrcia i activitats a les xarxes socials programades per l’àrea d’Adolescència i Joventut. Més informació a www.alella.cat/25N.

Dimarts 16 de novembre, a les 19h i a l’ Espai d’arts escèniques:
Càpsules literàries contra la violència de gènere  amb Elisenda Guiu i Óscar Molina
Conjunt de càpsules literàries dedicades a diferents aspectes i qüestions sobre aquesta xacra social. 25 textos, simbòlicament, que reben el nom de píndoles perquè són narracions breus però intenses, i alhora perquè la iniciativa de trobar-nos novament pretenia curar una mica l’ànim.
La proposta va tenir una gran acollida i creiem que pot tenir vida més enllà del context 25N. Inscripcions en aquest enllaç

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Alella

 

Deixa un comentari