Publicat el 10/04/2015

L’associació Alella Negocis va lliurar, el passat 8 d’abril, a l’Ajuntament del municipi, 1.114,88 euros per ajudar a cobrir necessitats bàsiques de persones necessitades del poble.
Com informen des del consistori alellenc, els diners es van recollir a la Festa Solidària organitzada per l’entitat el passat 20 de desembre amb l’objectiu de recaptar diners destinats a donar suport a les famílies del poble que estan patint una situació de precarietat econòmica.
El lliurament d’aquesta aportació econòmica ha anat acompanyat de la signatura d’un conveni de col·laboració que estableix el compromís de l’Ajuntament a destinar aquest import a ajudes d’urgència social, entre les que s’inclouen, entre d’altres, el pagament de subministraments bàsics (aigua, gas i llum), necessitats bàsiques per alimentació, higiene o medicaments.
Per la seva banda, l’Ajuntament també es compromet a presentar una memòria justificativa dels destí d’aquesta aportació econòmica, que es gestionarà a través de les oficines de Serveis Socials.

Deixa un comentari