Publicat el 27/09/2019

Els ajuntaments d’Alella, El Masnou i Teià organitzen aquest mes d’octubre un curs de coaching per a dones en el qual es treballaran diferents aspectes que ajudin les persones assistents a buscar el seu objectiu professional i donar eines de suport a la recerca de feina

El curs consta de quatre sessions en grup es que es faran al Masnou els dies 7, 9, 14 i 16 d’octubre, de 9.30 a 11.30h, i una sessió individual de 30 minuts en data i horari a concretar. Les places són limitades i tindran prioritat per participar les dones inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i al Servei Local d’Ocupació d’Alella, El Masnou i Teià.  El criteri de selecció serà l’ordre d’entrada de les sol·licituds fins a exhaurir les places.  Les inscripcions es poden fer als Serveis d’Ocupació Local d’Alella, El Masnou i Teià o bé per Internet.

El curs es planteja com un viatge a diferent etapes.

L’itinerari: El viatge de l’heroïna

S’acompanyarà les dones a agafar amb força el timó de la seva barca (autolideratge) per enfocar-se i avançar cap el seu far (propòsit-objectiu professional), connectant i identificant els seu tresor (competències tècniques i/o personals), deixant anar l’ancora (creences o pensament limitants) i dissenyant un full de ruta (pla d’acció). Es fomentarà una actitud per aprendre i gaudir de cada moment del viatge.

De manera transversal es treballaran diferents aspectes com l’auto-cura, l’apoderament i la construcció del pla d’acció individual de recerca de feina. Tot això quedarà recollit a un quadern de bitàcola que s’omplirà a partir dels aprenentatges de cada sessió.

Les etapes del viatge

Seguint el fil conductor del viatge de l’heroïna, es proposen 5 etapes del viatge, dividides en 4 sessions de 2 hores i 1 sessió individual de 30 minuts.

Calendari i horari

Sessions grupals:  7, 9, 14 i 16 d’octubre, de 9:30 a 11:30. Les sessions es portaran a terme a El Masnou.

Sessions individuals: cada participant disposarà de 30 minuts de coaching individual amb data i horari a concretar.

Deixa un comentari