Publicat el 04/11/2016

El nou servei, que continuarà prestant l’empresa Sagalés, suposa un increment molt important d’expedicions d’anada i tornada respecte a l’oferta de transport que hi havia fins ara. Així, els dies feiners es passarà de 13 a 21 expedicions en cada sentit. Tots els viatges formen part de la línia de bus Exprés excepte l’ultim servei de la nit que surt de Can Lleonart a les 21.45h i arriba des de Barcelona a les 22.45h que fa parada al Masnou i una part del recorregut per la N-II. 

L’increment de freqüències és encara més significatiu els caps de setmana, festius i tos els dies del mes d’agost, laborables i festius. En aquests dies, pràcticament es tripliquen els serveis, passant de 6 a 15 expedicions diàries. La nova línia e19 forma part de la xarxa de bus Exprés que la Generalitat de Catalunya està desplegant en tot el territori català des de fa 4 anys. 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va presentar el passat divendres 4 de novembre, a Alella el nou servei de bus acompanyat dels alcalde d´Alella, Andreu Francisco, i de l´alcalde de Vallromanes, David Ricard. Durant l’acte el conseller ha destacat que el bus Exprès és servei “de gamma alta, que aposta per l´excel·lència” i que és molt més competitiu que el transport privat per comoditat, costos, rapidesa i respecte al medi ambient. Els vehicles disposen de premsa gratuïta, Wi-Fi a bord i són cent per cent accessibles. L´alcalde d´Alella s´ha felicitat per aquesta millora del transport públic i ha destacat que aquest increment de freqüències “suposarà una connexió real i continua d´Alella amb el centre de Barcelona”

Increment de freqüències de la línia Teià-Alella-El Masnou-Barcelona, a partir del 14 de novembre 
La e19 no és l’única millora de connexió amb Barcelona en transport públic. El 14 de novembre és la data prevista per a la posar en marxa l’augment de freqüències de la línia Teià-Alella-El Masnou-Barcelona, amb parada a Guilleries. El servei, que funciona de dilluns a divendres, passarà de 5 a 9 expedicions en cada sentit. 

Consultar horaris: http://www.alella.cat/document.php?id=7360

Deixa un comentari