Publicat el 05/10/2020

El comerç de Vilassar de Dalt ha posat en marxa una nova acció de foment al comerç local juntament amb el festival Revela’t, que culminarà el dissabte 10 d’octubre amb sortejos i una activitat familiar al mercat de can Robinat

La nova campanya consisteix en el sorteig d’una càmera de fotos i samarretes del Revela’t en el qual s’hi podrà participar completant amb 8 segells de comerços locals una targeta que us facilitaran a les botigues, o bé, a les diferents exposicions del festival.

Els segells s’aconseguiran en realitzar una compra superior a 8€ durant i fins al 9 d’octubre. Un cop tingueu la targeta completa cal que la porteu, entre el dijous 8 i el dissabte 10 d’octubre (abans de les 14 h) al mercat de can Robinat, on hi haurà una urna per dipositar-les.

El sorteig es realitzarà el dia 10 d’octubre al mateix mercat, on a més a les 11,30 h, s’hi celebrarà una jornada de dinamització comercial i familiar, en la qual s’ha programat l’espectacle de titelles ‘Les Aventures de Matito’, entre d’altres. Aquest mateix dia, a banda del sorteig del Revela’t també és farà un sorteig d’un lot de productes dels comerciants del mercat.

Deixa un comentari