Publicat el 18/10/2022

La sessió tindrà lloc el 25 d’octubre, a les 11 hores, a l’Espai Galbany, carrer Sant Roc, 6

 

 

 

Teniu dubtes sobre les subvencions Next Generation a la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges? Quines obres poden rebre l’ajut? Com es pot fer la tramitació?
Per tal de facilitar informació i respondre aquests i altres dubtes, l’Oficina de Rehabilitació del Consell Comarcal del Maresme ha organitzat dues sessions informatives adreçades a ciutadans i ciutadanes que volen sol·licitar els ajuts i a administradors de finques que volen ajudar les comunitats de veïns a treure el màxim profit de les oportunitats que es deriven dels Fons Next Generation.

La primera sessió informativa tindrà lloc a Vilassar de Mar (Espai Galbany) el dimarts 25 d’octubre a les 11h, i la segona es realitzarà a Calella (Auditori Can Saleta) el 3 de novembre a les 11h.

En concret hi ha tres programes dels Fons Next Generation:

Programa 3: Ajuts a les actuacions de rehabilitació en l’àmbit de l’edifici.

Programa 4: Ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges.

Programa 5: Ajuts a l’elaboració del Llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2022.

  • Per veure el programa de les sessions informatives – Fons Next Generation per a la rehabilitació d’habitatges, cliqueu aquí

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

Deixa un comentari