Publicat el 18/01/2019

Els vídeos expliquen amb una durada aproximada d’un minut, aspectes relacionats amb els procediments de cerca de feina en diferents àmbits

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha elaborat 8 vídeos temàtics sota el nom genèric de Premià de Mar per l’ocupació en els quals s’expliquen situacions, consells i eines que poden ajudar a trobar feina.

Els vídeos, adreçats especialment al públic jove, expliquen amb una durada aproximada d’un minut, mitjançant exemples, amb llenguatge proper i recursos multimèdia, aspectes relacionats amb els procediments de cerca de feina en diferents àmbits.
En concret, els vídeos parlen del Club de la feina, el què es necessita per treballar, el currículum, l’entrevista de feina, el Programa de Garantia Juvenil, l’itinerari professional, el Servei Local d’Ocupació i la recerca de feina.

Els vídeos es poden veure al web municipal: http://premiademar.cat/treball-comerc-consum, o bé al canal de YouTube  https://www.youtube.com/user/ajuntamentpremiamar/videos,  de l’Ajuntament. També es difondran per les xarxes socials.

Recordeu que podeu demanar informació sobre qualsevol aspecte relacionat amb la recerca de feina al Servei Local d’Ocupació, a la Nau 1 de l’Antiga Fàbrica del Gas, al carrer de Joan XXIII, 2-8 de Premià de Mar, de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Deixa un comentari