Publicat el 22/05/2015

Llavaneres no vol quedar-se indiferent davant de la tragèdia que viu aquests dies la gent al Nepal, que ha estat sacsejada per diversos terratrèmols.
A través d´una iniciativa ciutadana, que té el suport de diverses entitats i també del Casal de Joves municipal i que ha impulsat Gurpreet Singh Lali, que és professor de Bollywood a El Casal, s´està organitzant una festa solidària per al proper diumenge 31 de maig, al parc de Ca l´Alfaro.
Hi haurà tota mena de propostes amb un únic objectiu: recollir diners per ajudar el Nepal.
Diumenge 31 demaig, durant tot el dia, a partir de les 11 del matí i fins a la tarda, hi haurà activitats per a tots els públics, grans i petits: Música en directe amb Sander Clase, un jove músic llavanerenc, i amb Darlas Qwart, i també es podrà gaudir amb les exhibicions de dansa del ventre i de dansa hindú, amb el grup Las joyas de la India, entre d´altres.
També es comptarà amb la participació de l´Escola de Música de Llavaneres i amb l´actuació d´un grup de flamenc. S´hi organitzaran activitats infantils, a càrrec de l´AE l´Esclat, i a les dues del migdia es donarà pas al Holi Festival, el festival dels colors… A més, es podrà degustar menjar tradicional hindú i hi haurà servei de bar.
Dos germans llavanerencs, al Nepal
Els diners que es recaptin es faran arribar a dos llavanerencs, els germans Conrad i Alan Robert Aguilà, que es troben al Nepal. Els dos joves eren de viatge a la Índia quan hi va haver el primer terratrèmol i van decidir anar al Nepal a ajudar a les víctimes. Els nois estan centrant l’ajut als pobles petits de les perifèries. Conrad és fiosioterapeuta i Alan Robert psicòleg.

Deixa un comentari