Publicat el 18/03/2020

Donada la situació actual amb motiu del Coronavirus, el Teatre Auditori de Granollers, així com la resta d’equipaments d’Escena grAn, ha ajornat els espectacles d’aquest mes de març

Fins que finalitzi el confinament, el personal dels equipaments d’Escena grAn continuarà treballant des de casa, actualitzant la informació, gestionant la posible devolució d’entrades, donant resposta als dubtes dels clients i preparant la nova temporada.

Fins que finalitzi el confinament, es poden realitzar les consultes relacionades amb la venda d’entrades a través del correu electrònic info@escenagran.cat. Fins a nou avís, les taquilles del Teatre Auditori (punt de venda d’Escena grAn) romandran tancades.
La venda d’entrades es pot realitzar amb normalitat a través d’aquesta mateixa web www.escenagran.cat i, en el cas dels espectacles del Teatre Auditori, a través també de www.teatreauditoridegranollers.cat.

ESPECTACLES AFECTATS
Els espectacles que es veuran afectats properament seran:
· Les funcions de l’obra “Elles”, previstes per divendres 20 i diumenge 22, s’ajornen. Properament s’anunciaran les noves dates.
· L’espectacle familiar “Quimera”, previst per dissabte 21 de març, s’ajorna. Properament s’anunciarà la nova data.
· L’espectacle “Noucents, el pianista de l’oceà”, previst per dissabte 28 de març, s’ajorna. Properament s’anunciarà la nova data.
· El concert d’Ítaca Band + SEYKA, previst per dissabte 28 de març, s’ajorna a dissabte 24 d’octubre, a les 22 h.
· L’espectacle familiar “Greta i els Trihumans”, previst per dissabte 28 de març i diumenge 29 de març, s’ajorna a dissabte 26 de setembre (Gala Inaugural d’Escena grAn) i diumenge 27 de setembre.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades a través del mateix canal de compra:
Si les entrades es van comprar a les taquilles del Teatre Auditori, quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament, es podrà venir presencialment a recuperar l’import en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30h.
Si les entrades es van comprar per Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.

Escena grAn es posarà en contacte, a través del correu electrònic i/o telèfon i SMS, amb les persones que hagin comprat entrades per aquests espectacles.
A més dels espectacles, queden anul·lades totes les funcions escolars i les activitats programades en els equipaments d’Escena grAn per als propers 15 dies: tallers, activitats 360º, cursos de formació, etc.
Aquestes mesures responen a la voluntat de contenir la propagació del virus tal com demana l’autoritat sanitària. Seguiu la web d’Escena gran www.escenagran.cat i la dels equipaments que la formen, així com les seves xarxes socials, per actualitzar la informació.
Així mateix, l’Ajuntament de Granollers seguirà fent seguiment de la situació i informant puntualment a través de www.granollers.cat/coronavirus i les xarxes socials @granollers.

Deixa un comentari