Publicat el 23/11/2020

La sala Iago Pericot fa pública la reprogramació d’espectacles en relaxar-se les restriccions decretades per la pandèmia

L’Espai Escènic Iago Pericot ja té una nova reprogramació d’espectacles per als darrers dies de novembre i el mes de desembre, després que les restriccions per contenir la COVID-19 obliguessin a cancel·lar o ajornar els espectacles previstos per al darrer trimestre d’enguany.
Sala Iago Pericot, Ca n’Humet, carrer Fontanills, 77
Les entrades només es venen anticipadament, a través de la plataforma Queda’t:  https://www.quedat.cat/Categoria/Entrades. No es podran adquirir, per tant, a taquilla. Aquesta és una de les mesures del protocol de l’Espai Escènic que garanteix l’aplicació de les mesures preventives decretades per les autoritats per evitar contagis. A més, l’aforament queda limitat a 73 persones.
– El dissabte 28 de novembre, l’espectacle Jo dona. A Lili Elbe, un muntatge que combina dansa i teatre, serà l’obra amb la qual es reprendrà la tan esperada activitat cultural de la sala masnovina. Es tracta d’una creació de la coreògrafa Marta Carrasco, Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2005, amb la qual homenatja Lili Elbe, que va ser una de les primeres persones que va canviar de sexe passant pel quiròfan. Va morir l’any 1931, després d’una operació de trasplantament d’úter.
L’actor masnoví Pau Poch forma part de la següent proposta que podrà veure’s al Iago Pericot, el dissabte 5 de desembre: la comèdia ‘Lo nuestro’, d’Eu Manzanares. Amb humor i una dosi subtil de denúncia social, farà que el públic masnoví comparteixi una nit de Cap d’Any amb la família Guerrero Fernández.
– El diumenge 6 de desembre agafarà el relleu el concert ‘Cançons dels brigadistes’, de Brossa Quartet de Corda.
– El diumenge 13 del mateix mes serà la marioneta ‘Mr. Barti’ i el seu creador, Alex Mihailovski, els qui prometen entusiasmar infants i adults.
– El dissabte 19 de desembre, ‘Abans que es faci fosc’, de Míriam Iscla, és la proposta teatral que pretén seduir el públic, amb una història emotiva i connectada amb l’astronomia.
– Finalment, el circ tancarà l’any més atípic de l’Espai Escènic.
Serà el diumenge 20 de desembre, amb ‘Espera’, un espectacle de la companyia de circ Eia sobre les expectatives, l’esperança i el pas del temps.

L’Espai Escènic Iago Pericot i tots els agents culturals implicats s’han esforçat de valent per reprogramar les propostes que s’havien previst dur a l’escenari durant el 2020, totes d’una altíssima qualitat artística.
S’ha retornat l’import de totes les entrades a través de la plataforma Queda’t.

Val la pena destacar que l’aclamat i inclassificable artista Rodrigo Cuevas formarà part del cartell del Ple de Riure de l’estiu del 2021, després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició del 2020 d’aquest festival de teatre còmic, en la qual Cuevas hauria portat al Masnou l’espectacle Trópico de Covadonga.

 

 

 

Deixa un comentari