Publicat el 17/07/2014

Una delegació d’agents de venda turístics provinents d’Alemanya visiten Calella per conèixer de primera mà els equipaments i les instal·lacions esportives de la ciutat, amb la intenció d’introduir en el seu catàleg el municipi com a destí de turisme esportiu. Aquest programa pretén portar-hi esportistes alemanys, durant els mesos de febrer, març i abril, per fer els seus entrenaments de triatló/cicloturisme.
Precisament, aquests viatges, organitzats pels agents turístics i pels touroperadors i, en aquest cas també per l’Agència Catalana de Turisme a Frankfurt, són coneguts com a “famtrips”  o “viatges de familiarització” amb la destinació turística i són molt interessants ja que permet als agents de vendes tenir un bon coneixement de la destinació.
En aquest cas, i ja que el que volen és conèixer les instal·lacions esportives de què disposa la ciutat, l’Ajuntament de Calella ha programat una reunió i visites al Crol Centre, que compta amb piscina olímpica climatitzada, sala de musculació, spa i un centre mèdic especialitzat en medicina esportiva; també al camp de futbol de Mar i al Far de Calella, on podran veure un powerpoint de la ciutat i després el vídeo: Calella moments de felicitat.
Calella és una ciutat molt preparada per acollir turisme esportiu i, molt especialment, per entrenar-se en triatló/cicloturisme. Enguany, entre d’altres proves esportives, ha acollit el Campionat d’Espanya de Triatló i l’Ironman Barcelona-Calella i les proves que s’han celebrat a la ciutat puntuen pel campionat del món que se celebrarà a Hawái, fet que ha situat el territori en la 1a divisió del triatló mundial

Deixa un comentari