Publicat el 31/07/2022

El campionat de futbol platja es va celebrar el cap de setmana passat a Gran Canària i és el primer que disputa una selecció femenina

 

 

 

Amb aquest campionat del món, Adriana Manau tanca una temporada brillant. Amb el seu equip, del Terrassa Bonaire BSC, la llavanerenca es va proclamar campiona d’Europa de futbol platja. L’Euro Winner’s Cup Nazaré 2022 es va disputar el cap de setmana de l’11 i 12 de juny a Portugal.
Aquests èxits esportius de Manau se sumen als aconseguits l’any passat. Al juny del 2021, amb la Selecció Catalana Absoluta femenina de futbol platja va aconseguir el campionat d’Espanya. Va ser nomenada millor jugadora del Campionat i màxima golejadora. Dies després, a Portugal, Manau va participar amb el seu equip, el Bonaire de Terrassa, en la Copa d’Europa Femenina de Futbol Platja: les jugadores van aconseguir el bronze.

A més, la llavanerenca va estar convocada per la selecció espanyola per participar en la Copa Intercontinental de Futbol Platja, que es va disputar a Rússia durant el mes d’agost.

Més informació del Mundialito 2022, aquí

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari