Publicat el 02/06/2017

Es tracta del primer curtmetratge professional de la directora, i també del primer curtmetratge produït per Trio de Doses, que ha apostat molt fort per aquest projecte.

Adrià Collado ( “La que se avecina”, “Aquí No Hi ha Qui Viva”), Igor Szpakowski ( “Polseres Vermelles”, “La Pròxima Pell”) i Helena Miquel ( “La Riera”, “No Hi haurà Pau Per Els Malvats” ) són les tres cares més conegudes d’un curtmetratge que reflexiona sobre les decisions del passat i com ens repercuteixen en el futur. El curtmetratge de la directora sortida de l’ESCAC juga amb la idea de poder tornar enrere en el temps per poder rectificar els errors comesos en el passat.

Sinopsi: Les nostres accions del passat, repercuteixen al nostre futur. Sempre procurem que la nostra elecció sigui la millor, però… i si no és així? I si una mala elecció ens hagués portat a la mort? Fran es troba en un camí sense sortida quan perseguint un lladre, pateix un accident,  però què l’ha portat fins allà? I si pogués canviar-ho? En els seus últims minuts de vida, Fran farà un viatge a través dels records per trobar on es va equivocar i així poder rectificar-ho.

El curtmetratge, rodat al Masnou, Argentona i Sabadell, va ser produït per Marc Torramilans, de la recentment creada productora audiovisual Trio de Doses
Per finançar el projecte, es va llançar una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami (https://www.verkami.com/projects/17554-el-aleteo-del-colibri-cortometraje) que va resultar un rotund èxit a l’aconseguir-3.640 € de els 3.500 € que es demanaven inicialment gràcies a l’ajuda de 72 mecenes.
També es va comptar amb la col·laboració de la marca de rellotges Duward, qui a més de participar econòmicament, van prestar els seus rellotges per a les recompenses de la campanya a Verkami.
L’ajuntament del Masnou també ha participat en la producció del curtmetratge.
Actualment el curtmetratge es troba en la fase de postproducció, fase en què s’uneix al projecte la productora Metropolitana (http://www.metropolitana.net/es/) especialitzada en efectes visuals.
Per als crèdits finals, el grup de Terrassa Estúpida Erikah està component una cançó en exclusiva. Per a aquesta cançó, està previst rodar un videoclip on tindran l’oportunitat de participar-hi els mecenes de Verkami que van optar per aquesta recompensa.

 

Deixa un comentari