Publicat el 10/01/2020

Aquesta actuació per reforçar l’escullera permetrà la futura connexió entre Cabrera de Mar i Mataró per a ciclistes i vianants

Segons informa el consistori cabrerenc, l’empresa Adif ha anunciat una important inversió per a garantir el servei ferroviari en la línia del Maresme, concretament entre Cabrera de Mar i Mataró. El projecte preveu reforçar l’escullera en un tram de 2,2 quilòmetres i reparar els desperfectes causats pels temporals marítims, que tan sovint han ocasionat talls en la circulació de trens.

Més enllà de garantir el correcte funcionament del servei, els treballs comportaran altres millores en un futur proper com la connexió entre Cabrera i Mataró a través d’un pas que podran utilitzar ciclistes i vianants.

Les obres suposaran una inversió de 12,8 milions d’euros. Es preveu que tinguin una durada aproximada d’un any i que no impliquin cap tall ni cap retard en el servei de trens de les línies R1 i R11 de Rodalies. Així mateix, s’està estudiant la manera de dur a terme els treballs ocasionant les mínimes molèsties als veïns i veïnes de Cabrera de Mar.

Deixa un comentari