Publicat el 24/03/2020

Les activitats estan adreçades a tots els públics i sota la responsabilitat del #joemquedoacasa

Amb la voluntat de poder continuar oferint cultura a tots els públics, ateses les mesures de prevenció contra la transmissió del COVID-19 aprovades per l’Ajuntament de Mataró, i a les informacions de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Iluro prepara diàriament activitats online, sota la responsabilitat del #joemquedoacasa

En aquest sentit, posem a disposició la pàgina web www.fundacioiluro.cat/joemquedoacasa on mantenim actualitzada l’oferta de les activitats, on localitzar-les i com participar-hi.
També les podeu consular seguint l’activitat de la Fundació a través de les seves xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Youtube (@fundacioiluro).

CASA COLL I REGÀS
– Activitat familiar #joemquedoacasa: des de la Casa Coll i Regàs us hem preparat unes fitxes que podeu acolorir amb motius modernistes presents en ella. Les podeu descarregar a www.casacolliregas.cat/joemquedoacasa/
– Concurs #joemquedoacasa per conèixer millor la Casa Coll i Regàs. Cada dia pengem a l’Instagram @casacolliregas una pregunta referent a la Casa.
Qui obtingui més encerts guanyarà una sessió de l’escape room “El Misteri de la Casa Coll i Regàs”. Us apunteu?

BIBLIOTECA
L’activitat ART TIME s’acosta al Dia Mundial de la Poesia i des de la Biblio us proposem que acompanyeu aquests dies a casa amb poemes. Podem llegir-los, recitar-los, dibuixar-los, pintar-los o compartir-los amb qui vulguem. Trobareu les fitxes a les nostres xarxes socials.
Podeu seguir gaudint dels contes EL DIJOUS A LA BIBLIO i EL CONTE DE LA ROTLLANA consultant el nostre canal de Youtube. Gaudiu i compartiu.
www.youtube.com/FundacioIluro

PREMI ILURO
– Saps que tots els llibres de la col·lecció Premi Iluro estan disponibles online? Pots llegir-los i consultar-los a www.premiluro.cat/premis/

FONS ESPECIALS
–  Descobrim el Fons d’Imatges de la Fundació Iluro. Cada dia a l’Instagram @fundacioiluro pugem una fotografia del nostre fons, tot fent un viatge en el temps i per la Mataró actual sense haver de sortir de casa, ja que #joemquedoacasa

ESPAI LARU
– Els nostres monitors no s’aturen! Us deixem amb la Vero i una rutina d’exercicis de Pilates Terra! Podeu realitzar aquesta rutina diversos dies a la setmana per millorar la postura corporal, l’equilibri i la flexibilitat i enfortir la musculatura general del cos! Accedeix al canal de Youtube de l’Espai Laru.

Finalment, destacar que l’activitat d’alguns dels voluntariats dirigits a persones en situació de vulnerabilitat que es desenvolupaven a la Biblioteca, s’estan realitzant de manera virtual dintre de les possibilitats tecnològiques de cada un dels grups.

Des del Patronat i tot l’equip de la Fundació Iluro agraïm la vostra comprensió, responsabilitat i col·laboració per fer front tots junts a aquesta nova situació.

Fundació Iluro. fundacio@fundacioiluro.cat – www.fundacioiluro.cat
La Riera 96, 2n |Mataró  – Tel. 93 790 84 74

 

Deixa un comentari