Publicat el 03/12/2020

Tot i les restriccions vigents per evitar contagis de la COVID-19, i a banda de la programació específicament nadalenca que hi ha prevista a la vila, aquest mes de desembre s’ha programat un seguit de recitals i concerts a l’Espai l’Amistat (http://www.espailamistat.cat/)

La primera d’aquestes activitats tindrà lloc diumenge vinent, 6 de desembre. Es tracta del primer dels dos concerts que conformaran la 47a edició de l’Aplec de la Sardana, que organitzen els Amics de la Sardana de Premià de Mar. La pandèmia ha obligat l’entitat a transformar el format habitual de l’aplec i convertir-lo en dos concerts.
El de diumenge 6 anirà a càrrec de la cobla Marinada, mentre que el segon, el diumenge 27 de desembre, comptarà amb les actuacions de les cobles Sabadell i Sant Jordi Ciutat de Barcelona.
Tots dos concerts tindran lloc a les 11.30 h.

El divendres 11 de desembre, a les 19 h, l’Espai l’Amistat acollirà un concert d’havaneres a càrrec de la formació premianenca Barca de Mitjana. L’actuació està pensada com un concert de taverna de tal manera que el públic assistent podrà interactuar amb els integrants del grup i demanar quines cançons volen escoltar. Cal recordar que el quartet és l’Entitat cultural de l’any, i aquesta actuació s’emmarca en aquesta circumstància.

El següent divendres, el dia 18 de desembre, el grup musical vilassarenc Simbiosi farà a les 20 h a l’Amistat el seu concert de comiat dels escenaris.  Simbiosi va ser un dels grups premiats en l’edició 2018 del concurs de grups musicals Delayta’ns que organitza l’Ajuntament.

La darrera d’aquestes actuacions musicals prevista serà el dissabte 19 de desembre. Dins de la 9a Temporada de música, la Coral l’Amistat presenta un concert de valsos i polques interpretats per l’orquestra Terres de Marca, dirigida per Josep Miquel Mindán.
Es tracta del tradicional concert de Nadal de la Coral l’Amistat que, no obstant això i a conseqüència de la COVID-19, no podrà felicitar el Nadal als premianencs directament des de l’escenari de l’equipament.

Totes aquestes activitats són gratuïtes, a excepció del concert de l’orquestra Terres de Marca, que té un preu de 13,50 €, si es compra l’entrada de forma anticipada, i de 15,50 € si es compra el mateix dia del concert.
** Les entrades, gratuïtes o no, s’han de descarregar des del web de l’Espai l’Amistat: http://www.espailamistat.cat/espectacles.htm

 

Deixa un comentari