Publicat el 07/12/2018

Amb el nom ‘El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs’, els mesos de desembre i gener, s’organitzen visites ambientades en els costums modernistes nadalencs en aquest emblemàtic edifici mataroní modernista de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch

‘La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes’, ‘Materialitz’art per Nadal i per Reis en família’ i ‘El misteri de Nadal de la Casa Coll i Regàs’ són les propostes que la Fundació Iluro ha preparat per donar a conèixer la casa a tots els públics.

A partir de la primera setmana de desembre s’han posat en marxa les noves propostes de visites sota el títol ‘El teu Nadal a la Casa Coll i Regàs’. D’aquesta forma, la Fundació Iluro continua contribuint en promocionar el patrimoni cultural apropant el modernisme a tots els públics.

La nova proposta de visites nadalenques inclou:

– ‘La Casa Coll i Regàs com a mostra dels gustos modernistes’, una visita-tast per reviure els costums de la burgesia catalana. Les vetllades, les festes i les celebracions de Nadal del tombant de segle són els protagonistes dels gustos propis d’aquesta nova elit social. Cultura, oci, art, ciència, moda i gastronomia en un entorn únic.

– ‘Materialitz’art per Nadal i per Reis en família’, una visita-taller familiar per reviure els costums nadalencs de finals de segle XIX, on es podrà elaborar una felicitació o una carta als reis a partir de noves formes de producció com són les impressions en 3D.

– ‘El misteri de Nadal de la Casa Coll i Regàs’. En les dates nadalenques l’Escape Room s’adapta perquè tots els públics en puguin gaudir. Visita la casa, troba els enigmes, supera reptes i proves i desxifra el misteri que s’amaga en les seves estances.

La Casa Coll i Regàs acumula més de 5.000 visitants (visites guiades, públic escolar, visites en grup, Escape Room…) en el primer aniversari de visites guiades, celebrat recentment.

D’altra banda, a través del web www.casacolliregas.cat es poden adquirir nous productes combinats d’entrades i de marxandatge exclusiu.

Deixa un comentari