Publicat el 08/02/2021

A causa de les restriccions no es podrà fer la Rua de Comparses ni altres activitats habituals del Carnaval i la Festa Major d’Hivern

L’Ajuntament, en col·laboració amb les entitats Kampikipugui i De Bòlit!, ha programat un seguit d’activitats culturals pel present mes de febrer.
Aquestes activitats, que es faran totes elles a l’Espai l’Amistat, pertanyen als programes habituals del Carnestoltes i de la Festa Major d’Hivern.
Davant la situació de pandèmia, però, la Generalitat no permet la celebració d’esdeveniments d’aquestes característiques, per la qual cosa s’ha optat per organitzar activitats puntuals que estiguin permeses en el marc de les restriccions vigents en la lluita contra la COVID-19. Pel mateix motiu, enguany no es podrà fer la Rua de Comparses.
El dilluns 15 febrer, dia festiu a Premià de Mar, a les 12 h, hi haurà un espectacle infantil a càrrec del grup d’animació musical infantil Landry el Rumbero. Es demana a les persones assistents que hi vagin disfressades per donar la benvinguda al rei Primilià XIX.

El dimecres 17 febrer, a les 20 h, l’Espai l’Amistat acollirà un concert amb el grup mataroníThe Tyets’, una formació especialitzada en reggaeton i trap en clau d’humor.
El cap de setmana dels dies 20 i 21 de febrer, sempre a l’Espai l’Amistat, es farà El despertar dels Penjaculpes en les seves diferents edicions.
El dissabte 20 l’espectacle es farà a les 18 i a les 20 h. S’han programat dues sessions per assegurar la limitació de l’aforament a l’interior del teatre.
El diumenge 21, a les 12 h, es farà l’edició infantil.

L’entrada serà gratuïta per a tots els espectacles. Cal fer reserva d’entrades a través del web de l’Espai l’Amistat: http://www.espailamistat.cat/espectacles.htm. Trobareu més informació al web: www.agendapdm.cat
Serà obligatori el compliment de totes les normes de protecció individual per prevenir possibles contagis de la COVID-19.
Cal esmentar en aquest sentit que els i les menors de 6 anys també hauran de dur les mascaretes posades.

 

Deixa un comentari