Publicat el 19/06/2015

Des del 20 de juny, i fins al 13 de setembre, els veïns de Premià de Dalt podran gaudir de la piscina del Club de Tennis Premià de Dalt a uns preus especials, més econòmics que equipaments d´aquestes característiques als municipis del voltant.
L´alcalde, Josep Triadó, i el president del Club de Tennis Premià de Dalt, Marcos Cadarso, han signat un conveni de col·laboració entre l´Ajuntament i l´entitat amb la finalitat de facilitar l´accés dels veïns de Premià de Dalt a les piscines descobertes del club, per a promoure punts de trobada que fomentin la cohesió social entre la població.
Com explica l´alcalde, “com que a dia d´avui no disposem de piscina municipal, hem apostat per buscar una alternativa al poble que permeti oferir el servei de piscina als veïns”. Alhora, amb aquesta iniciativa es pretén donar a conèixer les instal·lacions entre els veïns i una oportunitat d´augmentar el seu nombre de socis.
Hi ha dos tipus de tarifes, els bonus (vàlids des del 20 de juny fins al 13 de setembre de 2015) i els preus d´entrada diària.
Els veïns que vulguin gaudir de la tarifa bonificada hauran d´acreditar la residència mitjançant la presentació d´un document oficial (DNI, NIE o carnet de conduir) amb l´adreça de Premià de Dalt o be mitjançant un certificat d´empadronament.
L´Ajuntament de Premià de Dalt abonarà 3.000€ a l´entitat i un cop finalitzada la temporada, 3.000€ més. En total doncs, 6.000€/temporada.  El conveni té una durada d´un any, amb possibles pròrrogues anuals fins a un màxim de vuit.

Deixa un comentari