Publicat el 15/02/2022

Des del consistori municipal s’oferirà a l’empresa la possibilitat de contractar les persones de la borsa de treball de l’IMPO que s’ajustin als llocs de feina vacants

 

 

L’Ajuntament de Badalona ha signat un acord de col·laboració amb el grup Sallés Hotels, propietaris de l’Hotel Sallés Marina Badalona, per fomentar que les persones contractades per l’empresa per treballar al nou hotel siguin veïns de la ciutat.
Per fer-ho, el Consistori municipal posarà a disposició dels gestors de l’hotel la borsa de treball del Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) amb l’objectiu de cobrir els llocs de feina vacants amb les persones que millor s’ajustin al perfil demandat per l’empresa.

En l’acord signat s’estableix que el grup Sallés facilitarà per escrit a l’Ajuntament la definició de les ofertes de treball per cobrir les vacants, detallant les funcions i tasques del lloc de feina, el perfil idoni dels candidats a seleccionar i les condicions de treball que s’oferiran.
En aquest punt, l’Ajuntament posarà a disposició dels gestors de l’hotel la borsa de treball amb els perfils que s’adeqüin a les seves demandes amb el compromís de què l’empresa incorpori a totes les persones derivades de l’IMPO, com a mínim, en la fase inicial del procés de selecció i informi dels resultats de la selecció, tant dels candidats seleccionats com les causes de refús de les persones no seleccionades.

La signatura de l’acord de col·laboració s’ha fet aquest dilluns al matí en un acte al nou Hotel Sallés Marina Badalona. Abans de la signatura s’ha fet un recorregut per les instal·lacions del nou hotel en què han participat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès; el sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat, Christian Carneado; la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara; Yolanda Sallés i Salvador Sallés, propietaris del grup Sallés Hotels; i Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha volgut agrair al grup Sallés Hotels “la signatura d’aquest acord que permetrà dinamitzar l’economia local i donar feina a persones de la nostra ciutat”. Guijarro ha destacat que “l’obertura d’aquest hotel servirà com a pol d’atracció de la ciutat i, juntament amb la construcció del canal que s’ha de desencallar amb els pressupostos municipals que hem presentat, suposarà la creació d’una nova centralitat a Badalona que ha de servir per impulsar la ciutat amb optimisme cap al futur”.

La gerent del grup Sallés Hotels, Yolanda Sallés, ha explicat que “volem que el nostre hotel tingui un fort vincle amb la ciutat i per això, a més de promoure la contractació de persones de Badalona, oferirem als nostres clients experiències lligades a la cultura local, com visites al museu o activitats nàutiques al port”.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari