Publicat el 01/01/2018

2, 3 i 4 de gener Tallers de circ matinals i tarda amb Circ amb l’espectacle ALQUIMIA amb Cia. El Negro y el Flaco

El Sant Jaume, l’entitat cultural amb llarga tradició a Premià de Dalt torna a programar l’ACIRCA’T, el circ de Nadal a Premià de Dalt, 3 dies de circ amb tallers i espectacle que arriba a la tercera edició. Enguany l’ACIRCA’T combinarà els espais: els TALLERS DE CIRC matinals tindran lloc a l’aire lliure, a l’espaiós pati de la masia, en horari d’11 a 13h i a la tarda, l’espectacle de circ ALQUIMIA a 18h al Teatre Sant Jaume.

La companyia convidada es El Negro y El Flaco dedicada al teatre i al circ i sempre a prop del joc còmic i participatiu amb l’espectador. La veterana companyia catalano-argentina creada el 1994 i afincada a Sta Coloma de Gramenet presentarà la seva primera creació ALQUIMIA, dels ​tres​ que té en gira, un divertiment on es pot gaudir de veure el seu art en els malabars i la proximitat amb el públic.

Els tallers de circ son pensats per a la descoberta i pràctica d’algunes disciplines circenses. ​S’hi pot participar tan un dia puntual com els tres dies i evolucionar en l’art dels malabars i els equilibris. Per a totes les edats, recomanat especialment a partir de 3-4 anys, quan els infants ja tenen més control del cos per fer manipulació i petits equilibris. Els mateixos artistes, amb molta experiència com a formadors en escoles de circ, en seran els encarregats.

La Societat Cultural aposta així un any més per ampliar l’oferta cultural i consolidar el N​adal amb una proposta de circ i per a tota la família.  A més, amb el propòsit de fer-ho a preus populars. Participar en el taller té el preu de 3 euros​/dia i l’entrada a l’espectacle ALQUIMIA 4 euros​.

La inscripció i compra d’entrades es pot fer ja a la seu de l’entitat i al mateix dia a la taquilla del teatre a partir d’una ​hora​ abans. Sant Jaume compta amb la masia i el seu entorn com a seu social: el casal amb varies seccions culturals, teatrals i esportives​, una granja​ i restaurant, les pistes esportives i el teatre que funciona a ple rendiment després de la seva remodelació el 2012.

L’ACIRCA’T arriba a la 3a edició amb ganes que les famílies vinguin a gaudir de la màgia del circ i la convivència a la que convida i ho converteixin en una tradició de Nadal. ​Tan el primer com el segon any ​es va comptar amb la Companyia CIRC XIC i ​el seu Teatre de Funàmbuls dins el domo, una mena de vela de mitja esfera amb capacitat ​per a 100 persones.
Aquest 2017​ la companyia  El Negro y El Flaco arribada recentment del Nepal col·laborant amb Pallassos Sense Fronteres, ens faran gaudir de la seva ALQUIMIA, per la seva combinació màgica de circ i teatre.​
​L’organització de l’ACIRCA’T és a càrrec de la Societat Cultural Sant Jaume, que forma part de la Xarxa i la Federació d’Ateneus de Catalunya, i ​compta ​amb el suport de l’Ajuntament de Premià de Dalt. Com a col·laboradors, la Granja restaurant Sant Jaume i CIRCulant.
Informació: http://scsantjaume.cat/agenda/acircat-a-sant-jaume-2/

 

Deixa un comentari