Publicat el 21/03/2022

El Consorci participa a les fires de turisme, per primera vegada al Salon des vacances, mentre que a B-Travel repeteix per promocionar la comarca davant el turista de proximitat

 

 

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme farà gala dels atractius de la comarca a les fires de turisme que se celebren en els pròxims dies: el Salon des vacances, a Brussel·les, i B-Travel, a Barcelona.
L’objectiu és donar a conèixer el territori per tal d’ampliar el nombre de turistes potencials dels nombrosos serveis que ofereix el Maresme.

El Consorci participa per primera vegada al saló de turisme de Brussel·les donant resposta a les demandes del territori. Ho fa amb un mostrador propi, sota la marca Costa de Barcelona – Maresme i juntament amb els municipis de Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna.

El Salon des vacances és una fira de públic final en la que el Maresme es promocionarà directament davant els possibles clients del mercat belga que poden reservar les seves vacances al territori. Se celebra del 24 al 27 de març.
La setmana següent, de l’1 al 3 d’abril, tindrà lloc B-Travel Barcelona, on el Maresme compartirà l’espai de la Diputació de Barcelona amb la resta de comarques de Costa Barcelona i Paisatges Barcelona dins de la Destinació Barcelona, en un gran mostrador de 255 m², sota el paraigües de l’Agència Catalana de Turisme.

Per primer cop hi haurà un espai per potenciar l’enoturisme i les experiències relacionades amb el gaudi del vi, els escumosos, els licors i tot el que ofereix la vinya.
El saló de turisme català també es dirigeix al públic final, pel que el Maresme reforçarà la seva imatge davant el client de proximitat que ha augmentat en gran mesura en els últims dos anys.
Després de la crisi turística generada per la pandèmia de la COVID-19 és especialment rellevant la promoció del territori per continuar amb la recuperació que es va iniciar l’any passat i que es preveu que es consolidi aquesta temporada.

Redacció
Imatge i font: Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

 

Deixa un comentari