Publicat el 06/05/2016

DesTAPA la nit!
El  dissabte dia 7 la plaça de les Teixidores i Ordidores acollirà a partir de les 20h una nova edició del DesTAPA la nit!, un esdeveniment que compagina el menjar i el beure amb la música disco. Hi prendran part un total d’onze establiments de la població, que oferiran diferents tapes i menges al mòdic preu d’1,5 euros cada ració

Mentre hi hagi teca s’oferirà aigua, vi, cava i cervesa. L’aigua serà gratuïta; la cervesa i el vi costaran un 1€ i el cava, 1,5€. Un cop s’acabin les tapes i fins a les dotze de la nit hi haurà la possibilitat de prendre un combinat per 3€..

Vermut a la fira

Diumenge dia 8, a partir de les 12h, el mateix indret serà l´escenari del vermut a la fira. 
La formatgeria artesana Tot Natural, de Besalú, oferirà tres assortits al preu simbòlic de 2,5€ cadascun: un de formatges de vaca, cabra i ovella; un altre de torradetes amb foie, pernil d’ànec curat i anxova del Cantàbric, i encara un tercer de carquinyolis fets al forn de llenya amb un gotet de ratafia artesana.
Per acompanyar els dos primers tastets, o per prendre’ls sols, a l´estand del Consell Regulador i el Consorci de Promoció Enoturística de Territori de la DO Alella se serviran vins de tots els cellers que ostenten aquest segell de qualitat a 2€ la copa. 
Serà el mateix preu que tindran els vi blanc Alquimia, de Martorelles, i el vi negre Mas Pellisser, de Llinars del Vallès, de dos joves elaboradors: Carlos Sánchez i Oriol Artigas, respectivament.

Pel que fa als vermuts, Ca l´Espinaler, de Vilassar de Mar, oferirà un got de vermut i una bossa de patates per 2€, i la firma Chappó, d’Alella, portarà a Teià el seu vermut Daurat i presentarà en primícia el nou Blanc Especial, que es donarà a conèixer oficialment el 9 de maig a Reus en el marc de la II edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans.
Els aperitius podran degustar-se en tres formats: amb didalet a 0,5€, amb got de 150 ml a 1,25€ i amb got retornable de 220 ml a 1,5€.

Deixa un comentari