Publicat el 07/12/2018

L’Ajuntament i algunes entitats han organitzats diversos actes de sensibilització per recollir fons per a la investigació del càncer, que enguany centra l’atenció de La Marató

Està previst que a partir del dilluns 10 de desembre  la campanya del Gran Recapte  s’estengui a l’Esplai Itaca, la Biblioteca municipal i els centres educatius Bambi, Els Galamons, El Cim i Turó d’en Baldiri.
D’aquesta manera, del 10 al 15 de desembre, alumnes, famílies i professors podran deixar-hi oli, llet, llegums i conserves als espais especialment habilitats. Aquestes donacions s’afegiran als 7.000 quilos recollits fins ara, una part dels quals seran gestionats des del nou centre distribució solidària d’aliments de Càritas, ubicat a la planta baixa de la rectoria.

Primers actes de La Marató
A casa nostra, l’Ajuntament i algunes entitats han organitzats diversos actes de sensibilització per recollir fons per a la investigació del càncer, que enguany centra l’atenció de La Marató. El passat 22 de novembre, la Biblioteca de can Llaurador va organitzar una xerrada a càrrec de l’oncòloga de l’Hospital Clínic Laura Vidal, en el marc de la Setmana de la Ciència.
El proper diumenge, 9 de desembre, el Club de Pitch & Putt Barcelona-Teià organitza el seu tradicional torneig solidari amb La Marató.
El mateix dia, el Club Excursionista Teià farà les activitats mensuals de senderisme exprés i running exprés de 9.30 a 11h pels voltants de la població.
Com sempre, les dues activitats són gratuïtes i obertes a tothom, però es recolliran donacions entre els participants.
Entre setmana, el Casal de la Gent Gran acollirà el dijous 13 de desembre a les 18.15 la xerrada titulada –La investigació dona vida-, a càrrec de la Fundació La Marató.

El plat fort de La Marató tindrà lloc el diumenge 16 de desembre al carrer de Pere Noguera. Durant tot el matí, l’Esplai Itaca organitzarà jocs de cucanyes per a la quitxalla; els Dimonis de Teià faran un taller de màscares per pintar-les i endur-se-les a casa, i l’ADF Teià muntarà una paradeta de tions.
En paral·lel, el Club de Tennis Barcelona-Teià celebrarà sengles tornejos de tennis i pàdel a benefici de La Marató. El Club Excursionista també hi destinarà la recaptació de la sortida d’11,5 km per als socis que haurà fet el dia abans, 15 de desembre, a la Cellera de Ter i el Pasteral.

Guardioles solidàries
Com de costum, una quinzena de botigues i negocis del poble hi posaran el seu granet de sorra mitjançant la col·locació de guardioles solidàries per als seus clients: Cafè de Baix, Cafeteria-Degustació Xocolat, Ca la Rosi, Carns J. Mónico

Deixa un comentari