Publicat el 15/07/2022

De resultes de l’operació es van intervenir 106 plaques d’haixix, que haurien assolit un preu de venda proper als 700.000 euros

 

 

Dues persones han ingressat a la presó per tràfic de drogues, després que un operatiu policial va detenir-les el passat dia 8 com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública.

Aquell dia, la Policia Local va rebre un avís d’una veïna perquè sentia una olor molt forta de benzina procedent d’un dels garatges de l’aparcament comunitari. Els agents van contactar amb el propietari, que havia llogat el pàrquing a dos homes que en aquells moments eren dins del garatge.

Quan la policia va accedir-hi, va trobar un vehicle amb el xassís desmuntat i gran quantitat de paquets d’haixix envasats al buit. Els fardells estaven repartits per l’interior i la part inferior de l’automòbil, a punt per ser amagats mitjançant l’ensamblatge de la carrosseria.

En l’escorcoll va participar la unitat canina dels Mossos. De resultes de l’operació es van intervenir 106 plaques d’haixix, que haurien assolit un preu de venda proper als 700.000 euros.

Des de la Policia Local de Teià es vol posar en valor la importància de la col·laboració ciutadana a l’hora de posar en coneixement de les autoritats els comportaments sospitosos i qualsevol altra situació que es pugui considerar inusual. Els seus responsables també destaquen la valentia i la cooperació prestada pel propietari del garatge, totalment aliè als fets, que s’hi va personar immediatament i va obrir la porta als agents.

Redació
Imatge i font: Ajuntament de Teià

Deixa un comentari