Publicat el 13/09/2016

L’institut de Cabrils podrà traslladar-se pròximament al nou edifici perquè ja està gairebé enllestit. Les obres del nou equipament estan finalitzant aquests dies, tot i que no serà fins a finals de mes quan s’ultimin els retocs i repassos de final d’obra, la instal·lació tècnica de telefonia i xarxa i les tasques de neteja de l’obra, així com els tràmits del subministrament de serveis bàsics d´aigua, llum, gas i comunicació, i dels permisos corresponents.

Segons informa l’Ajuntament de Cabrils, les obres van iniciar-se el 22 de maig de 2015 i tenien una durada prevista de 14 mesos. Aquesta durada inicial preveia la finalització de les obres per finals de juliol de 2016, però uns imprevistos a l’inici de les obres van obligar a prolongar el termini d’acabament. No obstant això, treball intens per part dels tècnics de l’obra i de l’empresa constructora han permès ajustar la data de finalització per a aquest mes de setembre.

En els darrers dies ha tingut lloc una visita institucional a les instal·lacions per part del regidor d’Ensenyament, Oriol Gil, de la regidora d’Urbanisme i Habitatge, Marta Gómez, i del cap de Serveis Tècnics, Xavier Benlloch, on s’han concretat les darreres tasques que caldrà fer perquè el trasllat a les noves dependències es pugui fer a mitjans del primer trimestre escolar. Aquest termini s’ha convingut amb l’objectiu que les classes es puguin iniciar sense cap mena d’imprevist i amb total normalitat, donada l’experiència d’anteriors casos similars.

El nou edifici de l’institut, que compta amb una superfície total construïda de 2.990 m2 distribuïts entre 3 plantes, albergarà un total de 12 aules d’ESO i 9 altres aules (laboratori, taller, música i dibuix, desdoblament…) previstes per a un total de 360 alumnes.

Deixa un comentari