Publicat el 08/08/2018

La mobilitat dels carrers de la zona quedarà afectada amb desviaments de la circulació

Amb motiu de les obres de construcció de la rotonda a la cruïlla de la carretera d’Alella (BP-5002) amb els carrers de Rosa Sensat i Múrcia, el dijous 9 d’agost començaran les feines de trasplantament dels arbres afectats (set plataners), que duraran dues setmanes. La mobilitat dels carrers de la zona quedarà afectada amb desviaments de la circulació.
Tot i que era previst trasplantar el total d’arbres afectats per les obres (vuit), els tècnics de l’empresa especialitzada han desaconsellat el trasplantament d’un d’ells a causa de la posició dels orificis que presenta al tronc i de la seva mala salut fitosanitària, amb una escassa possibilitat de sobreviure. També, s’ha valorat l’alta dificultat i perillositat en termes de seguretat a l’hora de plantar l’arbre de nou, donat el mal estat que presenta en el seu interior.

Les afectacions al trànsit, en aquesta primera fase, seran les següents:
A la BP-5002, el carril en sentit mar entre el carrer de Rosa Sensat i el carrer de Navarra estarà tallat.

La ruta alternativa en sentit Alella-el Masnou serà:
BP-5002 – av. de Badalona – pl. de la Marina – av. d’Alella – c. de Núria – c. dels Figuerals – c. del Canonge Vilaseca – Pere Jordi Bassegoda i Musté – N-II.

Es mantindrà el sentit muntanya entre l’N-II i el carrer de Navarra a la BP-5002, amb afectacions puntuals que podrien desviar el trànsit de turismes i autobús urbà C-19 pel carrer de Navarra. Els camions de més de 8 metres i autocars no podran accedir a la carretera mentre duri el tall.

Així mateix, les zones d’aparcament quedaran anul·lades (habilitades per aplegar-hi els materials per realitzar aquestes feines de trasplantament) mentre s’allarguin aquestes feines.

Les persones que vulguin entrar al Masnou des d’Alella es recomana que ho facin pel carrer de Guilleries.

En cas de pluges intenses, s’habilitarà un recorregut alternatiu per evitar el pas dels vehicles per la riera. En aquest cas, el desviament del trànsit de la carretera d’Alella en direcció mar es farà pel carrer de Rosa Sensat.

Deixa un comentari