Publicat el 16/04/2021

L’Ajuntament ja té enllestit el protocol per a l’entrada de públic als partits de competició que es realitzin al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín i al poliesportiu La Bòbila

L’aforament, tant de les grades com de les pistes, s’ha fet seguint els càlculs de l’estudi de ventilació que el consistori ha encarregat d’aquests dos equipaments esportius i està subjecte a les resolucions del Procicat.
D’acord amb l’estudi de ventilació realitzat, que es basa en mesures de renovació de l’aire en espais tancats segons marca la resolució del Procicat, la capacitat a la pista de parquet del pavelló Paco Martín serà de 100 persones entre pista i grada, amb un màxim a la grada de 50. A la pista annexa d’aquest equipament, podrà haver-hi 52 persones repartides entre pista i grada, amb un màxim a la grada de 26.
Per la seva banda, l’aforament del poliesportiu La Bòbila podrà arribar a les 98 persones entre pista i grada, amb un màxim de 38 persones a les grades.
El protocol ja s’ha lliurat a les entitats esportives, que seran les encarregades de confeccionar el llistat de públic autoritzat a entrar a cada partit, tant de casa com de fora, amb el nom, cognoms i telèfon de cada persona.

L’Ajuntament ha contractat, per la via d’urgència, dos conserges al Paco Martín i un a La Bòbila, que controlaran les entrades i sortides als equipaments; que tothom que hi entri estigui inscrit a la llista prèviament lliurada per les entitats, així com de recollir les declaracions responsables dels equips visitants.

El públic haurà de presentar el DNI per accedir a la instal·lació, romandre al seu seient i respectar les mesures sanitàries de portar la mascareta posada i no menjar ni beure a les instal·lacions.

Deixa un comentari