Publicat el 01/06/2022

El Festival d’Estiu escombra cap a casa. La música amb segell alellenc tindrà un pes important en aquesta  17a edició que se celebra del 2 al 17 de juliol

 

 

A més de la veterana Coral Joia d’Alella -convidada habitual del festival– enguany actuarà per primera vegada a l’idíl·lic escenari dels Jardins del Cal Marquès el reconegut baríton alellenc Joan J. Ramos, que oferirà un recorregut per melodies de diferents estils musicals que han marcat els seus trenta anys de carrera.
Abans del concert, hi haurà servei de food truck a partir de les 19.30h.

La Coral Joia d’Alella presenta a l’Espai d’Arts Escèniques l’òpera Orfeo i Eurídice, un treball realitzat amb el grup de cambra Fémina i la coral Nova Ègara de Terrassa. El projecte vol reivindicar el paper de la dona a escena.

Si la situació sanitària ho permet, el festival recupera els aforaments habituals i el públic podrà gaudir dels espectacles sense mascareta.
També es recuperen les actuacions gratuïtes al Parc de Can Sors, amb uns convidats excepcionals i molt vinculats també al festival: The Gospel Viu Choir, en gira de celebració dels seus 20 anys dalt dels escenaris. També tornen les actuacions als cellers Bouquet d’Alella i Alta Alella.

Entrades a la venda l’1 de juny
Les entrades del festival es posen a la venda a partir de l’1 de juny a l’Oficina de Turisme i el 4 de juny per Internet des del portal alella.cat/festivalestiu.

El programa

– Dissabte 2 de juliol, 22 h al Parc de Can Sors
The Gospel Viu. Non Stop Gospel 20

– Diumenge 3 de juliol, 20 h, a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella
Coral Joia d’Alella. Orfeo i Eurídice

– Divendres 8 de juliol
, 22 h, als Jardins de Cal Marquès
Joan J. Ramos. Vetllada musical de prop

– Dissabte 9 de juliol, 22 h, al celler Bouquet d’Alella
Joan Vázquez. A feeling good

– Diumenge 17 de juliol, de 12 a 16 h, al celler Alta Alella
Delafe DJ + Sidonie. Sessions de vi

Més informació i venda d’entrades  a www.alella.cat/festivalestiu


Redació
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

Deixa un comentari