Publicat el 13/08/2020

Les ballades seran els dijous, a 2/4 de 8 de la tarda, a la zona nova coberta de la Riera

La regidoria de Cultura, d’acord amb la secció sardanista de l’Ateneu Arenyenc, ha decidit canviar l’emplaçament de les ballades de sardanes dels dijous a la Riera, a l’alçada de l’Asil Torrent. Aquesta decisió s’ha pres per poder fer amb garanties el control d’accés a les rotllanes i el registre de persones que les ballen.

Tot i que fins ara l’activitat de les sardanes complia amb les recomanacions sanitàries de rentat de mans, abans i després de cadascuna de les ballades, l’ús de les mascareta en tot moment i la distància de seguretat entre els assistents, es creu convenient fer un pas més i afegir-hi al protocol el registre d’assistents.
Per aquest motiu les sardanes es traslladen a la Riera, zona nova coberta, on es delimitarà un espai, com s’ha fet amb èxit amb els Diumenges Infantils, per poder desenvolupar les audicions de sardanes.

Tothom qui vulgui accedir a aquest espai per ballar sardanes o per escoltar la cobla mentre es pren la fresca, se’ls apuntarà en un registre d’assistents que es guardarà per si fos requerit per les autoritats sanitàries.

Les audicions que queden són :
20 d’agost: Cobla Ciutat de Terrassa
 3 de setembre: Cobla Osona
10 de setembre: Cobla Contemporània
24 de setembre: Cobla La Flama de Farners

 

 

Deixa un comentari