Publicat el 04/05/2017

Del 4 al 7 de maig, l’Espai Firal del Nou Parc Central acollirà novament més de 150 vehicles turismes i vehicles comercials i industrials exposats a la venda, en la novena edició de la fira dedicada al vehicle d’ocasió, km 0 i nou en condicions excepcionals.

4 dies únics! Vehicles amb ofertes inigualables!. En més de 3.000 m2 quedaran representades quasi una vintena de marques punteres del sector de l’automòbil i industrials, consolidant així Mataró com a capital automobilística. Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris exposaran vehicles d’ocasió, km 0 i nous en condicions excepcionals i amb les màximes garanties de qualitat.

Aquest any la fira presentarà un nou producte en exposició, directament relacionat amb la seguretat, el manteniment i la bona conservació de vehicles: una extensa gamma de portes i automatismes per a garatges, etc. Tot i que les ajudes del govern, l’anomenat Plan PIVE, ja no estan en vigor, l’efecte d’això ha quedat diluït, ja que són les marques les que, assumint elles el cost, ofereixen atractius descomptes a fi i efecte de mantenir el ritme ascendent en la matriculació de vehicles nous.

La venda del vehicle km 0 ha pujat com a conseqüència de la necessitat per part de les marques d’assolir objectius puntuals en les matriculacions.
El vehicle d’ocasió continua mantenint un ritme ascendent constant, i es detecta que els clients es decanten més per aquest producte per necessitats econòmiques: busquen tenir una quota de préstec que s’adapti a la seva economia familiar, i l’adquisició d’un vehicle d’ocasió els ho permet.
I per tal d’incentivar la compra, els expositors participants, juntament amb l’organització de MotorTotal, sortejaran entre tots aquells que adquireixin el seu vehicle durant els dies de la fira 3 xecs-regal de 400 € a descomptar del preu del cotxe.

El diumenge 7 a les 12 h se celebrarà la 4a Concentració MotorTotal de cotxes i motos clàssiques per gentilesa de MARESME CLÀSSICS. Una exposició d’autèntiques relíquies que van des dels anys 40 fins als 70. Abans d’arribar a l’Espai Firal, faran una petita rua per alguns dels carrers de Mataró.

A més, durant els dies de la fira, els més menuts de la casa podran passar-s’ho d’allò més bé amb les atraccions que hi haurà instal·lades.

Aquest gran aparador obrirà les seves portes el dijous 4 a les 16 h fins les 20.30 h.
El divendres 5, dissabte 6 i diumenge 7 la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput de 10.30 h a 20.30 h.
MotorTotal

 

 

Deixa un comentari