Publicat el 31/05/2019

9 municipis del Maresme amb majoria absoluta

Tornen les majories absolutes als ajuntaments del Maresme. 9 municipis de la comarca ja saben qui serà el seu alcalde

La seva formació política ha obtingut la majoria absoluta del plenari, en alguns casos amb sorpresa incorporada. A Palafolls, municipi liderat històricament pel PSC, les urnes han donat majoria absoluta a ERC. Els republicans també repeteixen majoria a Alella i Òrrius i sumen Teià i Sant Andreu de Llavaneres. Per la seva banda, Junts per Catalunya té la majoria dels plenaris de Premià de Dalt i de Santa Susanna; el PSC s’imposa a Pineda de Mar i la candidatura independent que suma amb ECG governarà a Sant Iscle de Vallalta.

Marc Almendro, qui ha substituït Andreu Francisco al capdavant de la candidatura d’ERC, s’estrenarà com a alcalde d’Alella. Andreu Bosch (ERC) repetirà com a alcalde de Teià. També mantindrà el càrrec Josep Triadó (Junts x Catalunya) a Premià de Dalt, igual que Jordi Rull (ERC) a Òrrius i Joan Mora (ERC) a Sant Andreu de Llavaneres. Les urnes també han donat  majoria absoluta a Eduard Turón per la candidatura Som-hi per Sant Iscle (Sant Iscle de Vallalta).

Xavier Amor, històric alcalde socialista de Pineda de Mar també té assegurada la reelecció igual que Joan Campolier (Ara/Sempre Santa Susanna – JUNTS). I, Francesc Alemany (ERC) s’estrenarà com a alcalde de Palafolls.

Font: Consell Comarcal del Maresme.

Deixa un comentari