Publicat el 22/02/2019

L’esdeveniment està organitzat per l’entitat SiDona i la Regidoria de Promoció Econòmica. Si vols participar a la Fira, ja et pots inscriure

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza, juntament amb l’entitat SiDona, la Fira de la Dona, que tindrà lloc el pròxim 9 de març, de 10 a 18 h al recinte firal de Llavaneres.
L’esdeveniment inclourà un dinar popular, actuacions, venda de productes i més activitats. Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, la Fira té com a objectiu reivindicar la figura de la dona i fomentar la seva participació a les esferes socials, culturals i polítiques, reconeixent i visibilitzant les seves aportacions.
La regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal, convida tothom que se senti amb el deure “de promoure la igualtat i denunciar les discriminacions cap a la dona, i construir així una societat més justa, sensible i conscienciada”. La Fira, que compta amb el suport del Consell Comarcal del Maresme, estarà representada per un bon nombre d’empreses i entitats dirigides o gestionades per dones de la comarca.

Formes part d’una empresa o entitat i vols participar en la Fira?
Per participar en la Fira de la Dona en condició d’empresa o entitat només cal realitzar la inscripció a través d’aquest formulari: https://ajllavaneres.cat/formulari.php?id=13411
La participació pot ser mitjançant la presència d’un estand on s’exposarà el material de l’entitat, l’actuació artística o una xerrada, entre altres. Les empreses o entitats que exerceixin la venda d’algun producte hauran de pagar la taxa d’ocupació de via pública, que és de 3 € per m² al dia. Les entitats que no facin venda i només facilitin informació estan exemptes del pagament de la taxa.

 

Deixa un comentari