Publicat el 27/09/2016

Fins al 15 d’octubre teniu temps de captar les vostres imatges i enviar-les a l’adreça p.slitoral@diba.cat acompanyades d’un formulari on consti el títol de la fotografia, el lloc on ha estat presa, el nom i cognoms de l’autor, el municipi de residència i un telèfon de contacte.

La temàtica del concurs és lliure. L’únic requisit és que les fotografies siguin inèdites i hagin estat preses dins l’àmbit del Parc, que aplega quinze municipis del Maresme i del Vallès Oriental.
Les imatges poden ser fetes amb càmera digital o dispositiu mòbil, i és admès qualsevol tipus de tractament digital. Cada autor pot presentar-ne un màxim de quatre.

Els organitzadors han previst quatre premis: un el dictaminarà el públic, per votació popular, i els altres tres, el jurat. Aquests darrers consistiran en una estada d’un cap de setmana per a dues persones en una casa rural, i dues cistelles de productes alimentaris del territori. Al seu torn, la Federació Catalana de Fotografia distingirà els guardonats amb les corresponents medalles d’or, plata i bronze.
El veredicte del tribunal es donarà a conèixer en un acte públic durant la segona quinzena d’octubre a la seu del Consorci del Parc, a Alella.

Premi per als més petits
Amb totes les fotografies signades per infants menors de 12 anys s’editarà un pòster, i tots els nens i nenes seran convidats a participar en una jornada naturalista per conèixer les papallones i ocells del Parc.

Es poden consultar les bases i trobar més informació en aquest web: http://parcs.diba.cat/web/litoral/concurs-fotos

Deixa un comentari