Publicat el 27/05/2018

6 dels afectats, entre els quals un menor de dos mesos, han estat traslladats a hospitals per cremades lleus o intoxicació per fum

8 persones han quedat ferides aquest diumenge al matí en l’incendi d’un habitatge en un edifici de cinc plantes a Badalona (Barcelonès), segons han informat els Bombers de la Generalitat. 6 dels afectats, entre els quals un menor de dos mesos, han estat traslladats pel SEM a diversos hospitals per cremades lleus o intoxicació per fum.
L’avís del foc s’ha rebut a les 07.17 hores al carrer de Simancas, al barri de Sant Roc. Les flames calcinaven completament un dels pisos ubicats a la quarta planta de l’immoble i han causat danys a les finestres del pis superior, i també a la porta d’accés del pis del costat i el replà de l’escala.
8 dotacions dels Bombers han treballat en les tasques d’extinció de l’incendi, que ha obligat a desallotjar preventivament els veïns dels pisos inferiors (1r, 2n i 3r) i a confinar els que estaven al quart i cinquè pis.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat 6 ambulàncies al lloc, ha atès 8 persones en total d’aquest edifici, 6 de les quals han estat traslladades a centres hospitalaris: 1 dona de 52 anys en estat menys greu amb cremades a l’Hospital de la Vall d’Hebron; 3 més, un dels quals és un menor de 2 mesos amb cremades lleus, a l’Hospital Can Ruti de Badalona; i les 2 últimes a l’Hospital Municipal de Badalona, menys greus.
Un cop els Bombers han pogut donar per controlat l’incendi, a les 07.37 hores, han revisat tots els pisos i els veïns -excepte els del pis sinistrat- ja han pogut retornar. Al lloc, han treballat també efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

ACN Badalona
Foto: Façana exterior de l’edifici de cinc plantes de Badalona on s’ha incendiat un habitatge, el 27 de maig del 2018

 

Deixa un comentari