Publicat el 15/04/2016

 

 

La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme, serà la setena edició de la prova que es corre per les poblacions de Calella, Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar, en un circuit planer i dels més ràpids del calendari català.
En la lluita pel podi s’hi espera a l’atleta egarenc Jaume Leiva, que aquesta temporada s’ha fixat l’objectiu d’aconseguir la mínima per anar als JJOO de Rio de Janeiro.

El diumenge 17 d´abril, a dos quarts de deu del matí (Passeig Maritim de Calella, davant de la Plaça del Sol) , es donarà el tret de sortida d´una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. La cursa travessa les poblacions de Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat amb final a Calella.

A nivell esportiu, es remarquen la presència de més de mil atletes, dels quals cal destacar: 
Abderrahim El Jaafari, guanyador de l´any passat i que a més va aconseguir un nou rècord de la cursa, amb un temps de  1:05:55. El Jaafari,  tindrà com a gran rival, Mostafa Benslimane, guanyador de la Mitja de Mataró, el desembre del 2015 i tercer a la passada edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme.

Pel que fa la categoria femenina, destacar la participació de Teresa Pulido. La corredora de Calella té el rècord de la prova 1:17:42  quan va guanyar l´any 2010. Pulido va ser segona a l´ edicó de l´any 2011. Tindrà com a gran rival, Janeth Becerra, guanyadora el 2014 i segona classificada el 2015.

Per tal de que els atletes puguin assolir les seves marques, la prova comptarà amb nou llebres des de 1h 20m fins a 2 h, amb intervals de 5 minuts. 

Fira del corredor

La fira del corredor es muntarà, com és habitual, al tram final del carrer Església, a l’alçada dels Sports 333.
Tot plegat començarà el dissabte, quan, de 16:00 h a 20:30 h es celebrarà la Fira del Corredor i l´inici de la recollida de dorsals.
Els dorsals també es podran recollir el mateix diumenge a partir de les 7:30 fins les 9:00 del matí.

Deixa un comentari