Publicat el 02/07/2017

L’ajuntament dona per normalitzada la situació i assegura que la ciutat “estava preparada” però que la intensitat de la tempesta va ser “excepcional”

La intensa calamarsada que va caure divendres a Girona ha afectat especialment negocis privats i habitatges particulars del centre de la ciutat. Aquest és el primer balanç que ha fet l’ajuntament després de donar per normalitzada la situació.
L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha explicat que en els propers dies es podrà fer una valoració “més acotada” però ha ressaltat que a nivell municipal “no hi ha grans afectacions”, tret del parquet del Pavelló que s’haurà de canviar. Madrenas ha destacat que es tracta d’una calamarsada “inaudita” i assegura que la ciutat “estava preparada”. “La primera tromba d’aigua va tapar els embornals i la segona va inundar-ho tot. Passaran 40 anys o més per tornar a veure una cosa com aquesta”, ha reblat.

ACN Girona
Foto: Primer pla de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, durant l’atenció als mitjans aquest dissabte 1 de juliol de 2017.

 

Deixa un comentari