Publicat el 15/11/2019

Amb nou incorporacions aquest any, el Maresme es posiciona ja com la segona comarca barcelonina amb més punts d’informació al visitant

Aquest 13 de novembre s’ha fet l’acte d’entrega dels diplomes que certifiquen a empreses i serveis com a Punt d’Informació Turística al Maresme. Un total de 62 empreses i serveis, 53 de renovació i 9 noves incorporacions aquest 2019, han estat distingits com a punt d’informació turística a la comarca.
A l’acte hi va participar el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó i el diputat de turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luís Ruiz López, a més del regidor d’Argentona, Ángel Puig, i el seu alcalde Eudald Calvo.
Durant l’acte, Toni Navarrete, tècnic de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, va oferir una xerrada sobre la importància de la promoció i preservació dels espais naturals protegits.
Els punts d’informació són claus per oferir una experiència turística completa al visitant i per això tots ells passen, cada any, per diverses sessions formatives, que inclouen també sortides de coneixement del territori.
En aquesta ocasió, els representants dels punts d’informació, van poder conèixer el patrimoni d’Argentona i van fer una visita guiada al seu Museu del Càntir.

El projecte de punts d’informació està impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat a la comarca pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i vol dotar al territori d’un major nombre de punts d’informació turística per complementar el servei d’atenció al visitant i acompanyar-lo durant la seva estada.

Deixa un comentari