Publicat el 02/05/2017

Prop de 150 botigues i establiments comercials obriran les seves portes fins a la mitjanit oferint descomptes, promocions i activitats lúdiques. Les associacions de comerciants BadaCentre i Centre Comerç Badalona organitzen aquesta iniciativa amb el suport de l’Ajuntament

El pròxim dissabte 6 de maig, des de les 20.30 hores fins a la mitjanit els establiments dels carrers de la Creu, Francesc Layret; Pietat; Lleó; Sant Joaquim; Sant Pere, Roger de Flor; Sant Francesc d’Asís; Sant Carles; Ribas i Perdigó; Francesc Macià; Jesús; Pare Claret; Sant Anastasi; el passatge Maignon i l’avinguda del President Companys, presentaran una àmplia oferta de promocions; descomptes; degustacions i copes de caves; sortejos; desfilades; obsequis i activitats sorpreses.

Aquesta nova edició de la Badalona Shopping Night començarà a partir de les 8 del vespre a la plaça de la Vila amb una Flashmob creada per la coreògrafa Maribel del Pino, directora de l’escola de danses Tribu Urbana Center. Una altra de les activitats destacades serà la possibilitat de desfilar a la passarel·la virtual de la Badalona Shopping Night, situada al final del carrer del Mar, cantonada amb el passeig de la Rambla, i fer-se una fotografia gratuïtament.
Enguany alguns establiments també instal·laran parades al mateix carrer de Francesc Layret a tocar de l’edifici de la Sopera. Precisament en aquest espai també hi haurà un “photocall” on fotografiar-se.
A les 12 de la nit, a la plaça de la Vila, es coneixeran els premiats del concurs d’aparadors així com dels sortejos entre els compradors i compradores de la Badalona Shopping Night. Un dels premis consisteix en el privilegi de polsar el botó del primer petard que anuncia l’acte de la Cremada del Dimoni i la possibilitat de veure-la des d’un lloc privilegiat.

El 2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha convidat a participar en aquesta nova edició de la Badalona Shopping Night “una oferta comercial que combina tradició i modernitat i que destaca per oferir proximitat i qualitat”.

El carrer de Francesc Layret quedarà tallat al trànsit
Amb motiu de la celebració de la cinquena edició de la Badalona Shopping Night el carrer de Francesc Layret quedarà tallat al trànsit de vehicles el dissabte 6 de maig des de les 19.30 nores fins a la 1.30 hores de la matinada entre l’avinguda de Martí Pujol i els carrers de la Mercè i d’Eduard Flò.

Els autobusos discorreran per itineraris alternatius, el metro obrirà tota la nit i els usuaris d’aparcaments als quals no puguin accedir pels talls de trànsit tindran la possibilitat de fer servir l’aparcament municipal de Pompeu i Fabra amb un tiquet gratuït de 24 hores. Altres afectacions al trànsit impliquen el carrer de Jaume Borràs i Pere Claret, que seran de doble sentit per permetre l’entrada i sortides de pàrquings i el carrer del Temple, que quedarà tallat entre la Via Augusta i el carrer de Francesc Layret.

 

Deixa un comentari