Publicat el 09/11/2017

El veredicte tindrà lloc a l’Ateneu de la fundació Iluro de Mataró el dimecres 15 de novembre

Convocat per la Fundació Iluro i dotat amb 4.500 euros i la publicació de les obres premiades, el premi s’atorga al millor treball de recerca històrica sobre Mataró o la comarca del Maresme, i es fa extensiu a estudis sobre memòries, diaris, fons documentals, biografies i autobiografies que constitueixin una aportació d’especial interès per al coneixement del passat històric de Mataró i el Maresme.

L’acte de proclamació del veredicte tindrà lloc el dimecres 15 de novembre a les 19,30 hores, a l’Ateneu de la Fundació Iluro. Enguany hi opten dos treballs, els títols dels quals són, per ordre de recepció:

Testimoni d’importacions al temps antic

Puig i Cadafalch periodista

El jurat, que està presidit pel Dr. Josep Maria Fradera i Barceló (Universitat Pompeu Fabra), el formen el Dr. Joaquim Pera i Isern (Universitat Autònoma de Barcelona); el Dr. Flocel Sabaté i Curull (Universitat de Lleida); el Sr. Alexis Serrano Méndez (Arxiu Comarcal del Maresme); el Dr. Xavier Torres i Sans (Universitat de Girona); i la Dra. Roser Salicrú i Lluch (Consell Superior d’Investigacions Científiques i Fundació Iluro), que actua com a secretària

Fundació Iluro La Riera 96, 2n -Mataró 93 790 84 74 fundacio@fundacioiluro.cat

Deixa un comentari