Publicat el 14/12/2019

Fins el 12 de gener, es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell l’exposició “55 Urnes per la llibertat”

L’horari de l’exposició és de dilluns a divendres de 10 a 14 h, de dimarts a dissabte de 17 a 20.00 h, i diumenges i festius d’11 a 14 h, a excepció dels dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener.

L’exposició mostra el treball d’una cinquantena d’artistes de Catalunya, des del nord al sud, i de França, que amb la seva creació volen fer visible aquest crit i el seu compromís amb una societat que afirma pacíficament, des de fa anys, la seva voluntat de llibertat i que observa astorada la manca de reacció per un fets de gran gravetat.

Cadascun dels artistes disposa d’una de les urnes del referèndum de l’1-O i fa la seva creació per tal de realitzar aquesta denúncia. Tots els artistes han mostrat el seu compromís pel dret a la democràcia i pel dret a decidir, i cedeixen el seu treball per a la caixa de solidaritat per ajudar a les famílies dels presos i per a la defensa ciutadana de la democràcia.

Un centenar de persones van visitar l’exposició durant l’acte d’inauguració.

Deixa un comentari