Publicat el 14/01/2016

Amb motiu del 50è aniversari de la Fundació el Maresme, l’entitat vol fer visible el valor del compromís social de les empreses i entitats que confien amb la seva tasca i activitat amb les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca. Així doncs, engega una iniciativa que permet fer un especial reconeixement a la pràctica de la Responsabilitat Social Corporativa dels seus col·laboradors. 

El lema que encapçala la campanya és “Tenim compromís social”, per tal que les empreses i entitats puguin mostrar directament a la població el seu valor social atorgat des de la Fundació el Maresme i CEO del Maresme. 

El compromís es podrà fer visible mitjançant un adhesiu identificador que s’entregarà als col·laboradors perquè, si aquests ho consideren oportú, l’incorporin a algun lloc visible de l’empresa o entitat. 

Les empreses i entitats que tenen compromís social són aquelles que fan alguna aportació (de servei, acció, econòmica, en espècie) de manera voluntària i desinteressada, les que ofereixen un contracte laboral a persones amb discapacitat intel·lectual, les que duen a terme accions de voluntariat, així com les que contracten serveis del centre especial de treball CEO del Maresme Jardineria, Manteniment, Manipulats, Neteja i/o Recollida Selectiva de Residus porta a porta) i compren productes socialment responsables de les àrees d’horta ecològica o artesania.

Deixa un comentari