Publicat el 18/10/2016

El passat divendres 21 d’octubre es va inaugurar una nova edició de Filmets Badalona Film Festival, un festival de referència a nivell mundial en l’àmbit dels curtmetratges que enguany presenta una secció oficial amb 232 curtmetratges de 32 països i amb més de 4.000 pel·lícules inscrites i visionades pel jurat de selecció.
El Festival se celebrarà del 21 al 30 d´octubre del 2016. La presentació va comptar amb la presència del tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Democràtica, Jose Téllez; del conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta; i del director del festival, Agustí Argelich. 

FILMETS Badalona Film Festival està organitzat per l´Ajuntament de Badalona i produït per
l´empresa municipal Badalona Comunicació.
La secció oficial, on es podran veure totes les pel·lícules en competició, està distribuïda en 26 sessions del programa internacional. 
Tots els curtmetratges de secció oficial es projectaran al Teatre Zorrilla de Badalona i a l´Institut Francès de Barcelona. Irlanda és el país convidat en aquesta edició.

El curt Ennemis Intérieurs, de Sélim Azzazi (França), premi del públic a Clermont-Ferrand 2016, va obrir la primera sessió del programa internacional del festival.
 
La Cerimònia de cloenda (Nit de les Venus) tindrà lloc el dissabte dia 29 d´octubre a les 20 hores al Teatre Zorrilla (entrada amb invitació). La cerimònia de cloenda serà emesa en directe per Televisió de Badalona, les televisions adherides a la Xarxa de Comunicació Local i pel canal La Xarxa Televisions del paquet ofert per Movistar+.

www.festivalfilmets.cat filmets@festivalfilmets.cat

Les projeccions es faran al:
– Teatre Zorrilla: C/ Canonge Baranera, 17, Badalona
– Teatre Blas Infante: C/ Andrés Segovia,45, Badalona
– Museu de Badalona: Pl. Assemblea de Catalunya, 1, Badalona
– Institut Francès de Barcelona: C/ Moià, 8, Barcelona

Deixa un comentari