Publicat el 08/10/2014

Projeccions a les biblioteques de Badalona amb motiu de la 40a edició del Filmets Badalona Film Festival; una exposició sobre Serafí Pitarra, una relectura en català dels contes recollits pels germans Grimm o l’exposició ‘Una guerra de trinxeres’ sobre la literatura i el cinema de la Primera Guerra Mundial són algunes de les activitats que es portaran a terme aquest mes d’octubre a la Xarxa de Biblioteques Municipals.


Filmets a les biblioteques
La 40a edició del festival de curtmetratges de Badalona projectarà les millors pel·lícules d’aquesta edició de temàtica infantil a les biblioteques de la ciutat.
Aquests són els dies de projecció:
– Dimecres 8 d’octubre, a les 18 hores, a la Biblioteca Pomar
– Dijous 9 d’octubre, a les 18 hores, a la Biblioteca Sant Roc
– Divendres 10 d’octubre, a les 18 hores, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto


Exposicions
‘Pitarra 1864-1866’.
La Biblioteca Can Casacuberta acollirà del 28 d’octubre al 22 de novembre aquesta exposició que fixa alguns aspectes encara imprecisos sobre la figura del dramaturg Serafí Pitarra, així com donar noves claus de lectura que facilitin la comprensió d’un moment imprescindible per entendre la cultura catalana actual. L’exposició està produïda pel Teatre Nacional de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.
‘Els Grimm a la catalana’. La Biblioteca Llefià-Xavier Soto participa en el projecte ‘Lletres a raig’ de foment de la lectura a través de les arts. Ho fa acullint del 13 d’octubre al 12 de novembre l’exposició ‘Els Grimm a la catalana’. També oferirà una sèrie d’activitats obertes a totes les escoles que inclouen visites guiades, conta contes o maletes viatgeres.


L’hora del conte
-‘Contes de 1714’, a càrrec de Roger Consul. Dijous 16 d’octubre, a les 18 hores a la Biblioteca Lloreda
-‘La Maleta Catalana’, a càrrec de Gisela Llimona. Dijous 16 d’octubre, a les 18 hores a la Biblitoeca Can Casacuberta


Memorial sobre la Primera Guerra Mundial
-‘La violenta frontera entre dos mons’. Xerrada amb motiu del centenari de l’inici de Primera Guerra Mundial. Dijous 16 d’octubre, a les 18.30 hores a la Biblioteca Can Casacuberta
-‘Una guerra de trinxeres’. Exposició que recull literatura i cinema de la Primera Guerra Mundial 1914-1918. Del 16 d’octubre al 7 de novembre a la Biblioteca Can Casacuberta.
Per obtenir més informació sobre aquestes i altres activitats d’interès de la Xarxa de Biblioteques Municipals cal adreçar-se al web www.badabiblios.cat

Deixa un comentari